Rukiye Taşçı Anı Fotoğrafları 6 Yaşında!

Merhabalar!
Ben hiç farketmeden geçen hafta Anı Fotoğrafları 6 yaşında olmuş bile 🙂
859-NB-Number-6
Zaman ve ömür ne de çabuk geçiyor biz anlamadan… Halbuki sanki daha geçenlerde 5. yılımızı kutlamış ve o günün tadı damağımda kalmıştı, fotoğraflara baktıkça yine olsa da yine yapsak diyorum. Ne kadar keyif almışsam artık 🙂
5. yıl kutlamamızı hala görmemiş olanlar varsa buraya ve buraya bakabilirler 😉
Bu zaman diliminde yine bir sürü güzel insan biriktirdim fotoğraflarımda…
Güzel insanların, güzel Anı Fotoğraflarının yanısıra; aksilikler, beklemeler, bekletmeler, aç susuz çekimler, teslimatlar, kargolarla kapışmalar, festivaller, görüşmeler, trafikte can çekişmeler, binlerce km yollar, litre litre benzinler, vergiler, ödemeler sayamadığım bir sürü an yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz.
Malum Ramazan Ayındayız, bu ay da iş almamayı ramazanı hakkıyla bitirmeyi daha uygun görüyorum. Yılda 1 kere 30 günlük kurtarıcımıza odaklanmak en güzeli olsa gerek. Allah bu ramazan’da da bize kolaylığını veriyor çok şükür. Yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda derler ya, hava da serin daha ne olsun.
Dolayısıyla işlere Razamandan sonra da kaldığımız yerden devam ediyoruz…
Ramazan’dan sonra İstanbul çekimlerinin yanısıra; bir çiftimizle balayında düğün fotoğraflarını çekmek üzere İzmir Alaçatı’ya gideceğiz, sonrasında kısmetse Can Erzincan’dayız.
Farklı şehirler ve farklı çekimler içinde görüşmeler devam ederken nişan / düğün tarihiniz kesinleştiyse randevu almakta gecikmeyin derim.
Randevu için; [email protected]’a mail atabilir, +90 541 510 37 22 numaralı telefondan arayabilir yada WhatsApp’tan bilgi alabilirsiniz!
Siz oldukça, benimde sağlığım elverdikçe 10.yılı görmek hedeflerim arasında, Allah nasip eder mi kimbilir?
Sevgiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top