Rukiye Taşçı Anı Fotoğrafları 5 Yaşında l Etkinlik

Merhabalar,
Geçtiğimiz ay Rukiye Taşçı Anı Fotoğrafları markamızın 5.yılını kutladık.
Kutlama fotoğraflarına ve hikayesine buradan ulaşabilirsiniz.
Kutlamaya ait kısa video çalışmamızda Youtube hesabımıza yüklendi. Buradan ve youtube hesabımızdan izleyebilirsiniz 😉
İyi Seyirler…

2 thoughts on “Rukiye Taşçı Anı Fotoğrafları 5 Yaşında l Etkinlik”

  1. kendileri işlerini belki güzel yapabilirler fakat iş ahdabından ve iş terbiyesinden maalesef yoksunlar. 3 ay önceden başlanan provalara düğün gününe 20 gün kala istenilen tasarım ile alakası olmayam ve daha önce başkası tarafından denenen bir kalıbı yeniymiş gibi bize sunan bizi deyim yerindeyse enayi yerine koyan Gül hanımı üzülerek söylüyorum ki tavsiye etmiyorum. Dikilen gelinliker, nişanlıklar yerde sürünüyor. İlk konuşmalarımızda o kadar umutluyduk ki işte tamam burası benim istediğim gibi herşeyi yapar dedik fakat ne yazıkki fiyasko.

    İnternetten ve instagram yorumlarından çok olumlu gördüğüm Melikenin Diktikleri, mehersek kötü yorumları sildiği yada yayınlatmadığı için bize iyi yüzünü göstermiş. Daha sonra aynı bina sakinlerinin tepkimiz üzerine yanımıza geldiğinde sürekli bu tarz tartışmaların yaşandığını ve kendilerininde bu konuda rahatsız olduklarını belittiler. Cidden çok üzgünüm. Düğünüme 20 gün kala böyle bir durumla karşılaşmak kim ister di ki ?

    Kendileri Florya gibi biryere hiç mi hiç yakışmıyorlar… Lütfen sizde bu konuda duyarlı olun. En azından işi verdiyseniz bile iki güler yüzlü laflarına aldanıp işinizi boşlamayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top