Merve & Murat l Düğün Hikayesi

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır ne facebook sayfamda ne de blogumda Anı Fotoğrafları paylaşmıyorum. Zaman zaman fotoğraflara, gelinlik – poz tercihlerine, çiftlere, daha birçok alakasız konuda çiftleri incitebilecek gereksiz yorumlar gelmesi, gelen yorumlar sonrası bazı çiftlerin rahatsız olup fotoğraflarının kaldırılmasını istemesi bende artık fotoğraf paylaşım isteği bırakmadı. Eee bizim işimiz fotoğraf değilmi? Fotoğraf paylaşmazsak insanlar işimizi nasıl görecek, nasıl fikir alacak diye düşünürken takipçilerimle fikir alışverişi yaptım ve bir karar aldım.
Takip edenler biliyor fotoğrafların hepsi hem facebook sayfasına hem de hikayesiyle birlikte bloga ekleniyordu. Bundan sonra facebook sayfamda çekime ait bir fotoğraf paylaşılacak ve diğer fotoğrafları verdiğim linkle yada direk blog sayfama girip oradan görebileceksiniz. Bu şekilde hem çiftlerin rahatsız olacağı yorumlar azalmış olacak hem de fotoğraflar ve fotoğraflara ait hikayeler, fikir paylaşımları eskisi gibi devam edecek.
Yorum konusunda; bloga da yapıcı yorumlarınızla renk katacağınıza inanıyorum, yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin ;)bütün gelen yorumlar onayımızdan sonra yayına alınacak ve gereksiz yorumlar böylelikle engellenmiş olacak.

Gelelim Merve & Murat çiftinin düğün hikayesine…
Kuaför: Hatice Kaşık Kuaför
Gelinlik: Nüans Moda
Ayakkabı: 37 Numara.com
Benden size tavsiye; gelinliğiniz kiralık olacaksa; düğünden sonra düğün gününüze ait fotoğraflardan başka birşey kalmayacağı için kendinize özel tasarım ayakkabı yada özel bir buket tasarlatıp onları saklayabilirsiniz 😉 ben yaklaşık 6 yıllık evliyim, evlilik hazırlığımda bende kiralık gelinlik diktirmiştim. Gelinliğime aksesuar olarak gelinbaşı üzerine şapka tercih etmiştim ve şapkam ve buketim bana hatıra kaldı 😉 Sizinde aklınızda olsun 😉

Mekan: Atatürk Arboretumu
Çiftimle görüşmelerimiz sonucu düğün hikayesi çekimi yapmaya karar verdiğimizde benden oturduğu yere yakın bir kuaför önerisinde bulunmamı istemişti. Bende uzun zamandır facebook sayfasından takip ettiğim Hatice Kaşık Kuaförü önerdim. Bu önerimi dikkate alan gelinim randevusunu almış ve düğün sabahı kuaför salonunda buluştuk.

Düğün hikayesi çekimleri çok yorucu oluyor ama bendeki yeri çok ayrı, ayrı bir seviyorum, keyifli oluyor 🙂 Sanki bir fotoğrafçı değilde gelinin arkadaşı, aileden biri gibi oluyor, tüm heyecanı stresi hazırlıkları birlikte yaşıyorum.

Bu çekimde benim için çok keyifliydi, arada sırada keyfimizi kaçıran şeyler olsada moralimizi bozmadık, Arboretumda çekimede gittik düğünede rahat rahat yetiştik 🙂

Kuaför salonundaki hazırlıklarda Mervenin hazırlığı başlamadan belki 2 saat hazırlanmak için bekledik ama kimsenin aklına gelinliğin başörtüsünü kontrol etmek gelmedi, tam gelinbaşına geçtik bir de baktık ki gelinliğin içinden istediğimiz gibi bir eşarp değil, organze eşarp çıkınca hayal kırıklığına uğradık ve hepimizin enerjisi bir an da düştü. Tabi Mervenin halini görmeyin 🙂 bir stres bir sıkıntı bende dahil herkes işini bıraktı, çözüm aramaya koyulduk. Ablayı yedek eşarp bulmaya çarşıya yolladık, kuafördekiler deseniz ellerindeki malzemelerden yardımcı olmaya çalıştılar, bende artık makineyi bıraktım Merve’yi teselliye başladım 🙂 Bu özel günde her genç kız hayalindeki gibi bir gelin olarak kuaförden çıkmayı hayal ediyor haliyle. Mervenin o hali hepimizi üzsede çözümsüz birşey değildi, ablamız çarşıdan gelmemişti ki kuaförümüz bir eşarp buldu ve onu denemeye başladı, neyseki o eşarp işimizi görürdü 🙂 tabi Merve hala “ben Arboretumda çekim yaptırmak istiyorum yetişemeyeceğiz Rukiye Hanım” diye diye bir hal oldu 🙂 Bende yetişeceğiz diyerek bir yandan laf yetiştirip bir yandan trafik durumunu kontrol ederken trafiğin açık olduğunu görüp pek bi sevindim 🙂
Sonuçta yeter ki Mervenin içinde kalmasın, az da olsa orada çekim yapalım planıyla yola koyulduk…
Sanırım sonuçları güzel oldu 🙂

Allah yardım etti ve hiç trafiksiz Arboretuma ulaştık, rahat rahat çekimlerimizi yapıp tekrar kız evine doğru yola koyulduk.
Kız evine dönerken Allah yine bize yardım etti, planladığımızdan çok çok erken eve vardık ve bol bol evde vakit geçirdik, fotoğraflarımızı çekildik.
Erkek tarafınında kornaları sokaktan duyulunca artık bir kız daha babaevine veda etmiş oldu.

Çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Sizde düğün gününüzün baştan sona fotoğraflanmasını isterseniz; [email protected]’dan bilgi alabilirsiniz 😉

2 thoughts on “Merve & Murat l Düğün Hikayesi”

  1. Canim arkadasimin fotograflari cok güzel olmus cok mutlu oldum :)) ellerinize, emeginize saglik, yasanan olumsuzluklara ragmen güzel bir sey cikmis ortaya 😉 Ayakkabilarina da bayildim hakikaten ömür boyu saklanabilecek cok hos bir fikir :))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top