Elif & M.Emin l Nişan

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır ne facebook sayfamda ne de blogumda Anı Fotoğrafları paylaşmıyorum. Zaman zaman fotoğraflara, gelinlik – poz tercihlerine, çiftlere, daha birçok alakasız konuda çiftleri incitebilecek gereksiz yorumlar gelmesi, gelen yorumlar sonrası bazı çiftlerin rahatsız olup fotoğraflarının kaldırılmasını istemesi bende artık fotoğraf paylaşım isteği bırakmadı. Eee bizim işimiz fotoğraf değilmi? Fotoğraf paylaşmazsak insanlar işimizi nasıl görecek, nasıl fikir alacak diye düşünürken takipçilerimle fikir alışverişi yaptım ve bir karar aldım.
Takip edenler biliyor fotoğrafların hepsi hem facebook sayfasına hem de hikayesiyle birlikte bloga ekleniyordu. Bundan sonra facebook sayfamda çekime ait 1 fotoğraf paylaşılacak ve diğer fotoğrafları verdiğim linkle yada direk blog sayfama girip oradan görebileceksiniz. Bu şekilde hem çiftlerin rahatsız olacağı yorumlar azalmış olacak hem de fotoğraflar ve fotoğraflara ait hikayeler, fikir paylaşımları eskisi gibi devam edecek.
Yorum konusunda; bloga da yapıcı yorumlarınızla renk katacağınıza inanıyorum, yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin ;)bütün gelen yorumlar onayımızdan sonra yayına alınacak ve gereksiz yorumlar böylelikle engellenmiş olacak.

Her zaman işimde olsun, özel hayatımda olsun Allahım beni iyilerle, hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Kimi zaman melek gibi insanlarla karşılaşırım, kimi zamanda Allah beni yanlış insanlarla karışılaştırır ki hem iyilerin kıymetini bileyim hem de karşılaştığım olaylar ve insanlardan kendime ders çıkarayım.
Bugün yine iyi günümdeydim anlaşılan ki Allah beni Elif ve Emin’le karşılaştırdı 🙂
Arboretuma giden son ışıklardaydım ki arkamda mavi bir araba belirdi, sağa geçip yol verdim geçmesini bekledim, ama sollamadı o da beni takip etti ve aynı yerde parkettik. Arabadan inen benim çiftimdi ve birlikte mekana giriş yaptık.
İkiside sempatik, pırıl pırıl üniversite son sınıf öğrencisi, hayatlarını birleştirme kararı almışlar ve çekim için beni bulmuşlar 😉
Nişanlık: Beyaz Düş Beylerbeyi
Ayakkabı: Kemal Tanca
Mekan: Atatürk Arboretumu
Sınırlı sayıda fotoğraf paylaşma iznim var ama yüzleri görünmesede ne kadar düzgün insanlar olduklarını anlamak zor değil bence 😉
Çifte kendileri gibi pırıl pırıl bir ömür diliyorum 😉

4 thoughts on “Elif & M.Emin l Nişan”

  1. farklı, renkli görüntüler olduğu belli… Allah tamamını erdirsin ve mutlu etsin…
    bencede fotoğraf paylaşmaktan vazgeçmemelisin sonuçta bu senin işin. herkesin beğenileri, beklentileri, zevkleri farklı, herkes aynı olamaz, kimse kimseye karışamaz.. bizlere takipçin olarak sadece saygı duymak düşer isteyen beğenir istemeyen beğenmez sen kimseyi zorlamıyor yorum yapın diye baskı kurmuyorsun.
    Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hayırlı anlayışlı müşterileri karşına çıkarsın sevilaycım…

  2. Her zamanki gibi çok sevimli kareler.. Sizi ilgiyle takip ediyorum Rukiye hanım, umarım bir gün bana da sizle tanışmak nasip olur. Çifte iki cihan saadeti, size de başarılarınızın devamını dilerim :))

  3. Çok teşekkür ederim Binnur Hanım, inş. birgün tanışmak dileğiyle 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top