Yiğit 2 Yaşında l Doğumgünü

Herkese Merhaba,
11 Ağustos 2010’da oğlum Yiğit’i kucağımıza almıştık. Yiğit’in doğum hikayesine buradan ulaşabilirsiniz. Üzerinden tam 1 yıl geçmişti ki ben işlerimden ve doğumgününün ramazan ayına denk gelmesinden dolayı doğum günü organizasyonu yapamadım. Öyle kendi aramızda pasta kesmek bile içimden gelmemişti, aslında ilk doğumgünü önemliydi benim için ama olmayınca olmuyor.
Günler aylar geçti şimdide 2. yaşını doldurdu bizim sıpa, ve yine ramazan ayına denk gelince doğumgünü, bu sene ne olursa olsun ramazandan sonra güzel bir organizasyonla ailemiz ve arkadaşlarımızla güzel bir etkinlik yapalım, pastamızı keselim istedik.
Yine işler yoğun olsada bu sefer İstiridye ve İncisi vardı, bütün organizasyonu kendisine yükleyip ben ufak tefek detaylarla uğraştım 🙂
Mekan olarak eşimin arkadaşının koşuyolundaki cafesiyle görüştük. 1 Eylül’ü bize rezerve etmeleriyle hazırlıklar başladı. Ufak tefek ikramları cafe, pasta kurabiye ve cupkekleri istiridye ve incisi hazırlayacaktı.
Öncelikle işe hoşgeldiniz posteri ile başladık, posterimizi Emir Abimiz tasarladı, kendisine teşekkür ederiz 😉
Bu şık paketler ve hediyelerde doğumgünümüze gelen minik misafilerimize hediyelerimiz oldu 🙂
Bu hazırlıklar sürerken parti temamızı Superman teması üzerinde yoğunlaştırdık. Ve herşey superman’e uygun haline getirildi, niyetim yiğit’e superman kostümü almaktı ama mağazalardan, internetten çok araştırmama rağmen yiğit’e uygun bir kostüm bulamadım, superman kostümleri genelde 3 yaştan başlıyordu bizim oğlan da biraz minyon olduğu için bulamayınca bende tişört olayına girdim.
Eşimle kendim içinde ağır abiye kıyafetler yada takım elbise tercih etmek istemedim, zaten yaşlanınca mecburen çılgın şeyler yapamayacak ağır ve yaşımıza uygun kıyafetler giymek zorunda olacağımız için eşimle kendime de birer superman tişörtü aldım 🙂 bizde yiğit’e uygun kombinler yapıp giyindik.
Doğumgünü fotoğraflarımızı da sevgili meslektaşım Nilay çekti, sayfasına buradan ulaşabilirsiniz 😉
ve karşınızda yakışıklı oğlum Yiğit’im 😉
Okuyan ve bakan herkesten birer maşallah rica ediyorum 😉
Bu maskeyide tabiki Hür Fikirler yaptı, her ne kadar yiğit takmak istemese de ellerine sağlık 😉
ve gelelim günün pastasına… Soldaki yiğit’in superman temalı pastası, sağdaki bana sürpriz yapılan pasta, 1 gün öncede benim doğum günümdü ve İstiridye ve İncisi bana sürpriz olarak bu pastayı hazırlamıştı. Görünce çok sevindim ve çok şaşırdım 🙂 ne diyebilirim ki…
Misafirlerimiz geldi ve sanırım istediğim gibi bir organizasyon oldu…
Öncelikle parti organizasyonunu üstlenen ve hakkıyla yerine getiren İstiridye ve İncisine
Organizasyon için bizi misafir eden KRM Cafe’ye…
Fotoğraflarıyla anı ölümsüzleştiren sevgili meslektaşım Nilay’a
El emeği göz nuru uğraşıp superman maskesi yapan Hür Fikirler’e
Posterimizi tasarlayan Emir Abimize…
ve organizasyona teşrif eden tüm yakınlarımıza teşekkür ederiz…

6 thoughts on “Yiğit 2 Yaşında l Doğumgünü”

  1. Canııım çok güzel gözüküyorsunuz. Maşallah subhanallah barekallah, allah yiğidi hayırlı evlat eylesin, uzun hayırlı ömürler versinler. Benim yerime öp 😉

  2. herşey çok güzeldi, Berke ve biz çok keyif aldık. Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür eder, Yiğit’i kocaman öperiz… Allah hep mutlu günlerini göstersin.

  3. Bizde davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz 😉 cümlesine inş. 😉

  4. yiğidime yüreğim dolu dolu kelimelere sevgisini sığdıramadığım için anı defterini hala yazamadım.
    ne yazsam satırlar değil sayfalara sığmaz benim ona olan sevgim,sadece ona şöyle söylüyorum bu acımasız hayatta hep başı dik olsun inş. hiç bir kötülüğe yenilmesin mutluluk yağmurları altında gezsin.
    HÜR FİKİRLER,de teşekkür eder maskesini büyük bir zevkle yaptı.

  5. Eminim yazsan çok güzel satırlar, duygu dolu cümleler yazar bizi ağlatırsın, ama yazsanda güzel bir hatıra olarak kalır büyüyünce okur Anneannem ne güzel şeyler yazmış der.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top