Meral & Fatih l Düğün

Sevgili arkadaşım Seda’nın yakışıklı kardeşi Fatih dünya evine giriyordu ve Seda düğün hediyesi  olarak düğün fotoğraflarını çekmemi istedi.  Bir Ablanın kardeşine vereceği en güzel hediyelerden biridir sanırım düğün fotoğrafları…Birlikte birçok kez telefonlaştıktan sonra mekan olarak Haydarpaşa Tren Garı’nı seçtik. Nikah günü geldiğinde Gar’da buluştuk ve eğlenceli bir çekim yaptık.Fatih daha öncede modellik yaptığı için, çekimlerde çok rahattı ve nasıl pozlar vermesi gerektiğini çok iyi biliyordu, buradan beni uğraştırmadığı için ve Meral’i de esprileriyle güldürdüğü için teşekkür ediyorum 🙂Sizde bir yakınınıza düğün-doğum fotoğrafları hediye etmek isterseniz [email protected]’a mail atabilir, bilgi alabilirsiniz 😉
Son olarak 28Kasım’da son dakika haberleri Haydarpaşa Tren Garında yangın çıktığı haberini yayınlıyordu.  Ne kadar üzüldüğümü anlatamam, bunca yıllık tarihi olan, filmlere konu olan bu ve bunun gibi tarihi yapıların korunmasını herkes gibi bende destekliyorum… Tarihimiz yok olmasın!..

3 thoughts on “Meral & Fatih l Düğün”

  1. Canım benim ellerine yüreğine sağlık çok güzel unutulmaz kareler. Ailece bayıldık annem cdyi seyrederken ağladı 🙂 Çok teşekkür ederiz.

  2. gelin güzel damat güzel pozlar güzel mekan çok güzel.
    daha buna ne demeli tabiiki bu karelere sevinç gözyaşları dökmeli sedacığım .
    bende çok duygulandım.
    zaten kızımın gelinlerine hep duygulanıyorum.
    allah sonsuza kadar iki cihanda mutlu etsin inş…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top