İğneada & Dupnisa Mağarası & Longoz Ormanları l Kırklareli

Merhaba,
Bu senede Ramazan ayına kavuştuk çok şükür, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Allah tuttuğunuz oruçları ibadetleri kabul etsin. Umarım rahat geçiyordur oruçarınız, ben hala yoğun bir şekilde emzirdiğim için biraz zorlansam da ilk gün gibi değilim, ilk gün ciddi baş ağrısı, mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaşadım ama şu an 4. gündeyiz bünyem alıştı sanırım.  İnşallah hepsini tutabilirim.
Yeni yazımda size ramazan öncesi yaptığımız turla ilgili İğneada ve Dupnisa Mağarası görüntülerimi aktaracağım.
Bir önceki yazımı ve videomu izlemeyenler buradan okuyabilir ve seyredebilir.
İlk yazımda plansız yola çıktığımızı yazmıştım, tatil 3 gün olunca herkes kendini biryerlere attı. İğneadaya varır varmaz otel bakmaya başladık, hem internetten telefonla aradık hem de yol üstündeki birçok otele baktık ancak yer bulamadık. Motel’de çalışan birinin yönlendirmesiyle dayalı döşeli bir ev bulduk. 3+1 içinde herşeyi var ama aklımızda oda+kahvaltılı bir otelde kalmak vardı neyse dedik 1 gece idare ederiz. Öyle de yaptık, güzel bir bahçesi de vardı ancak 1 gece kalınca çok tadını çıkaramadık sabahtan hemen Edirne’ye gitmek için yola çıktık.
Kahvaltı için sahilde bulunan Dostlar Cafe’yi tercih ettik, tabi manzarasına kandık. Servis çok kötüydü, herşey geç geldi, 10 kere sipariş alındı, kendi ekmeğimizi bile kendimiz gidip aldık. Açıkçası çok memnun kalmadık.
Hafif bir kahvaltıdan sonra İğneada’dan yaklaşık 40km uzaklıkta olan Dupnisa Mağarasına gittik. Mağara astımlılara çok iyi geliyormuş.
Size tavsiyem videoda bulunan giderken de dönerken de yol üstünde olduğu için geçeceğiniz cennet gibi köşeye uğramanız, zaten geçerken bu güzelliği fark etmemek mümkün değil. Antalya’daki gibi dere’nin içine banklar yapmışlar orada oturup soluklanırsınız 😉
Eee bu kadar anlattım, şimdi de buyrun videoyu seyredin bakalım 😉
Kanalıma abone olmayı ve videonun altına yorum bırakmayı unutmayın 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top