Vize & Kıyıköy & İğneada l Kırklareli

Herkese Merhaba,
Uzun zaman olmuş buralara uğramayalı 🙂 Blogumu ve yazmayı çok özledim ama vakit bulamıyorum.
2 çocuklu hayat bayağı yoğun gidiyor, bir de sosyal hayatı yoğun olan ben için vakit kalmıyor pc başına geçmeye, pc başına geçmeyi de çok arzuladığım söylenemez, vakit buldukça yine yazmaya zaman ayırmayı düşünüyorum. Bu sırada yavaştan işe geri dönmeye çalışıyorum ama tamamen hobi amaçlı olacak şimdilik yoğun bir tempoyu istemiyorum ara ara çeksem gelsem bana iyi gelecek biliyorum. Gidiyorum geliyorum iyi de geliyor bünyeme.
Geçtiğimiz haftasonu 19 mayıs tatiliydi, tatil cuma gününe denk gelince haftasonu ile birleştirelim ve yeni rotalar gezelim görelim istedik. Aklımızda İstanbul’a yakın yerlere gitmek vardı ama plan yapmadan spontane yola çıktık ilk defa. Araba kullanmayı çok seviyorum, özgür olduğumu hissettiriyor iyi geliyor bana, tabi trafiksiz yollarda… Ama işin içine 2 çocukla uzun yol fikri olunca biraz stres olmuyor değilim, şu an Taha tam yürüme arefesinde, hem kucakta durmak istemiyor özgürce emeklemek ayakta durmak istiyor, hem de bana çok yapışık şu sıra evde odadan odaya değil koltuktan kalkınca bile başlıyor ağlamaya 🙂
Hal böyle olunca bizde eşimle fazla planlıyız, ani durum değişikliklerine hiç açık değiliz. Çıkmadan önce kafamızda deli sorularla (nereye gideceğiz, nasıl gideceğiz, nerede kalacağız gibi gibi…) neredeyse vazgeçecekken eşim bırak her zaman planlı gidiyoruz bir kerede kafa nereye biz oraya gidelim bir macera yaşayalım dedi 🙂 o varsa ben her zaman varım da kafa olarak o gücü bulamıyorum bazen kendimde yine de tamam dedim çıktık yola 🙂 biliyorum kendinden çok beni-bizi düşünecek. Ona belli etmesem de ben de onu düşüneceğim içim içimi yiyecek.
Plana göre sağdan gidip soldan dönecektik ama 3 gün bize yetmedi. 3 günde Kırklarelinin Vize, Kıyıköy, İğneada ilçelerini ve Edirne’yi gezebildik. Tekirdağ tarafı da başka sefere artık.
Genel anlamda keyifli bir 3 gün geçirdik. Şöförlük hep bana baksa da mola vererek gittiğimiz döndüğümüz için aşırı yorulmadım, dönüşte sadece biraz trafiğe kaldık ve sağsalim yolu tamamladık. O taraflara gitmek isteyenler için videonun 1.bölümü Youtube kanalımda yayında 😉
Kanalıma abone olmayı ve videonun altına yorum bırakmayı unutmayın 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top