Sümeyra & Engin l Düğün Hikayesi

Herkese Merhaba,
Bugünkü hikayemize; benim birkaç yıldır düşündüğüm, çok kez teşebbüs ettiğim ancak sonuca ulaştıramadığım bir işle başlamak istiyorum.
Onun adı; Düğün Günü Klibi…
Bu tür klipleri ve videoları çokça görmüş ve seyretmişsinizdir, banada çok soran oluyordu, hem fotoğraf, hem video çekemeyeceğim için ve de baştan savma bir iş yapmak istemediğim için artık ekip kurma zamanı gelmişti. Ve çok şükür artık ekibimizi kurduk.
Her işte olduğu gibi bu işte de davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş, çekim öncesi ayrı, çekim günü ayrı, çekim sonrası montaj aşaması apayrı emek verilerek sonuca ulaşıyor ve sizlerle buluşuyor.
Yapıcı yorum ve eleştiricileriniz benim için çok önemli, o yüzden yazının yorum kısmından yada özelden mutlaka geri dönüşlerinizi bekliyorum, bekliyorum ki daha çok gelişelim ve geliştirelim 😉 Aklımda çekeceğimiz çok güzel kurgular var, sizde eğer bu tarz kliplerle düğün günü hikayenizi sonsuza taşımak, benimde fikirlerim var derseniz kısa bir süre için tanıtım fiyatlarımızı çekinmeden sorabilir bilgi alabilirsiniz 😉
Bakalım yeni fikirleri ve yeni çekimleri kimlerle yapacağız? 🙂 diyor ve ilk çalışmamızı sizlerle buluşturuyorum.
Not: Sağ alt köşeden 1080P ayarlayarak en yüksek kalitede seyretmeniz tavsiye edilir.
İyi seyirler 😉

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top