Evlilik Hazırlıkları Fuarındayız! l Fuar

Herkese Merhaba,
Henüz 2013’ü bitirmedik ancak 2014 evlilik hazırlığı yapacak olan çiftler için çoktan başladı bile…
Bazı çiftler herşeyi erkenden halletmenin rahatlığını yaşarken, bazıları da sona kalmanın stresini yaşamıyor değil. Bu yüzdendir ki görüşmelerimizde sık sık tarihiniz belli olur olmaz randevularınızı hazırlıklarınızı tamamlayınız diye uyarılarda bulunuyorum.
Evlenmeden önce ve evlendikten sonra her yıl ziyaret ettiğim bir fuar var ki, o da evlilik hazırlıkları fuarı. Fuarlar yeni fikirler, yeni bilgiler, yeni çevreler edinmek için çok iyi bir araç olmakla birlikte, evlilik hazırlığınızda sizlere yardımcı olacak pek çok konuyu bünyesinde barındırır.
Gelelim asıl mevzuya;
10-12 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 12.kez düzenlenecek olan Evlilik Hazırlıkları fuarında “Anı Fotoğrafları – Rukiye Taşçı” firması olarak Lütfi Kırdar Rumeli girişi alt salonda bizde yerimizi almış olacağız.

1467296_565070656909919_1192995506_nÜcretsiz fuar davetiyesi almak için; buraya tıklayabilir yada [email protected]’dan davetiye ayırtıp fuar alanına geldiğinizde bizden talep edebilirsiniz.

Fuarda olacağımızın haberini verdikten sonra asıl sürprize gelecek olursam da o sürpriz tabiki siz sevgili takipçilerimiz ve ziyaretçilerimiz için olacak.
10-12 Ocak 2014 tarihlerinde bizi standımızda ziyaret eden ziyaretçilerimiz çekilişle evlilik hazırlığınıza yardımcı olacak sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar!
Açıkçası daha önce 2 farklı yerde stand açmıştım ancak bireysel olarak evlilik fuarına stand açma konusunda ilk katılımım… Özel gün fotoğrafçılığının, tesettürlü fotoğrafçılar arasında başlamasına öncü olduğumu düşündüğüm içinde sizler için çok çalıştım diyebilirim. Fuarın görkemine ve güzelliğine layık birşeyler yapayım istedim 🙂
Sizler için tamamen işini bildiğimiz, güvendiğimiz, bizimde tavsiye edip referans olacağımız birçok firmayla görüştük, kimisi bize güvendi sağolsun çekilişte seve seve hediye vermeyi kabul etti, kimisinin programı uymadı, kimi firmalarda olumlu dönüş yapmayı bırak maillerimize dönüş bile yapmadı. Ama bunların hepsi bize farklı tecrübeler olarak geri döndü, dönüş yapanda sağolsun yapmayanda…
Gelelim standımızı ziyaret eden çiftler arasından yapılacak çekilişle neler verilecek???

anifoto1

Untitled-1

pinhan1

Untitled-1
hayalen1Untitled-1

sabuncakis1

Untitled-1

mahinev1

Untitled-1

muzeyyen1Untitled-1Aynı zamanda fuar süresince 2014 yılı içinde düğün tarihi belli olan çiftlere zamdan etkilenmeden 2013 fiyatları üzerinden %10 indirim imkanıyla randevu almaları sağlanacaktır. Yani hem eski fiyat, hem de onun üzerinden %10 indirim 😉

anifoto3

Son olarak standımızı ziyaret etmeden evlenmeyin 😉
Fuar’da görüşmek üzere…



 Genel Şartlar:
Tüm hediye ve promosyonlar 2014’te evlenecek/nişanlanacak olan ve standımızı ziyaret eden çiftler için geçerlidir. 2014 çifti olmadığı tespit edilen çiftlerin hakkı yenilenecek çekilişle yedek talihliye verilecektir.
Fotoğraf çekimi talihlisinin şehirdışında çıkması halinde masraflar talihliye aittir.
Not: Bu tür kampanya ve promosyonlarda ücretsiz hediye ve indirim sunmak isteyen firmalar, farklı projelerde değerlendirilmek üzere [email protected]’a mail atarak veri tabanına kayıt yaptırabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top