Beyhan & Veysel l Nişan

Herkese Merhaba,
Nasılsınız görüşmeyeli?
Beni soracak olursanız Ocak ayında keyifli bir fuar dönemi geçirdik ve yeni sezon hazırlıklarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Malum döviz fırladı, bizim işle alakalı albüm baskı vs aklınıza gelebilecek herşeye zam geldi. Halen fiyatlarınız yüksek diyenler olsa da, kime göre? neye göre pahalı? diye diye kaldığımız yerden sezona devam ediyoruz.
Hala fiyat sormaya çekinenler varsa bizim camianın eskilerinden biri olarak ne çok ucuz ne çok yüksek diyebilirim hatta yeni zamları görmezden gelip 2013 fiyatlarıyla güzelde bir teklif hazırladım ki facebook sayfamda hala görmeyenler varsa kaçırmasın derim.
Kampanya detaylarını kısaca yazmam gerekirse düğün hikayesi çekimi için rezervasyon yaptıran çiftlere 2 saatlik kına fotoğraf çekimi hediye. Son gün ise 28 Şubat.
Düğün hikayesi çekimi için rezervasyon yaptıranlar hem eski fiyatlardan hem de ücretsiz kına çekiminden faydalanarak günlerini ayırttılar bile, sizde biliyorsunuz sezonda günler çabuk doluyor ve istediğiniz günü bulamayınca üzülüyorsunuz, öyle olunca ya nikah gününden başka bir gün çekim yapmak zorunda kalıyoruz, yada istemediğiniz biriyle çalışmanız gerekiyor.
Bilgi almak isterseniz 541 510 37 22 yada [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

—  —  —

Uzun süredir özel gün fotoğrafları paylaşmıyordum malum sezon kapalı yeni yeni hareketlilik başladı.
2014’ün ilk nişan çekimini Erzincan ve Kilis’te görevlerini yapan ve İstanbul’a çekime gelen Beyhan & Veysel çiftiyle yaparak başlıyorum.
Kıyafet: Gönül Kolat
Kuaför: Yasemin Erarslan
Mekan: Yıldız Parkı

IMG_1508_2

IMG_1500

O gün hava çok soğuktu, çekime de çok geç başladık, çekim sonunda hem hava kararmıştı, hem de neredeyse parmaklarımızı hissetmiyorduk ama çok güzel fotoğraflar çektik, maalesef burada sadece izinli fotoğrafları paylaşabiliyorum 🙂

IMG_1497_1

IMG_1541_1

Untitled-1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top