Aysha Dergi Tanışma Kahvaltısı l Etkinlik

O etkinlik senin bu etkinlik benim gezesim geliyor bazen, ama buna ne vaktim ne de imkanlarım yetiyor bazen…
Geçtiğimiz hafta sevgili Zeynep’ten yine böyle güzel bir etkinlik daveti aldım. Tabiki katılmayı çok istedim, o gün başka bir programım olmasına rağmen onu erteledim, hem etkinliğe katılmak hem de bilgilenip güzel vakit geçirmek için daveti onayladım.
Bilenler duyanlar mutlaka olmuştur, piyasaya Aysha ismiyle yeni bir dergi daha eklendi.2. sayısı çıkan dergi; bloggerlar ile tanışma amaçlı Emirgan Taş Kahvede bir kahvaltı düzenledi.
Mekanda beni güleryüzüyle Hülya ve Zeynep karşıladılar, Hülya ile daha önceden karşılaşmışız ama ben nedense hatırlamıyorum 🙂 çok aklı başında, hanımefendi, genç yaşına rağmen ne istediğini bilen bir kardeşimiz 🙂 Zeynep’i de zaten yemek bloglarını takip edenler bilir, derginin yemek sayfalarını hazırlıyor haliyle 🙂 çok ta marifetli 😉
Kahvaltı boyunca bol bol sohbet edip, fotoğraf çekildik tabiki 🙂 Fotoğraflarda kim gözükmek ister kim istemez bilemedim, o yüzden herkese birer fiyonk kondurdum 🙂
Etkinlik olurda hediyeler olmazmı?
Tabiki incelemek ve yorumlarımızı iletmek üzere Aysha derginin 2. ve yeni sayısını aldık. Onun harici Şalevi, dress up store by eek ve tabiki Aysha derginin hediyeleriyle dolu dolu keyifli bir kahvaltı yapmış olduk.
Başta Zeynep’e, Aysha dergiye ve Hülya’ya, daha sonrada güzel ikramlarıyla Taş kahve’ye teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top