Anne Çocuk Fuarı 2011

Her sene Şubat ayında düzenlenen Anne-Bebek-Çocuk ihtiyaçları üzerine düzenlenen Anne Bebek Çocuk fuarı bu senede kapılarını açıyor.

2010 yılındaki fuar zamanı hamileydim. Belki bir ihtiyacımızı karşılarız diye eşimle birlikte gitmiştik. Toptan ve perakende satışlar, seminerler ve etkinliklerle dolu güzel bir fuar oldu.
Bazı standlardaki ürünler fuar fiyatıyla satıldığı için gayet uygun oluyor. Sırf ihtiyaçları karşılamak için bile bazı standlara gidilmeli. Bu senede inşallah gitmeyi planlıyorum.
İlerleyen yıllarda evlilik ve anne çocuk fuarına sadece ziyaretçi olarak değil de Anı Fotoğrafları olarak stand açmayı çok istiyorum. Bakalım artık hayırlısı 🙂 İnşallah bu hayalimi önümüzdeki senelerde gerçekleştirebilirim 😉
Neyse…
Fuar için davetiye bulursanız ne ala, lakin siteden artık online davetiye alınamıyor, ancak katılımcı firmalardan yada bazı dergilerden bulabilirseniz ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Geçen sene Efem Fuar online davetiye vermiyordu. Kişibaşı yanlış hatırlamıyorsam 10 tl verip girmiştik. Bence böyle geniş kapsamlı bir fuar ücretsiz olarak sunulmalı, hem girişe ödeme yapıp hem içeride ihtiyaçlarını almak insanlar için sıkıntı olabilir. Buradan da yetkililere duyurmuş olalım, serbest giriş için kolaylık sağlansın diye 🙂
Fuarı ziyaret etmek isterseniz 17-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ziyaret edebilirsiniz 😉
Fuar linkine buradan ulaşabilirsiniz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top