Ala Dergi Zaman CumaErtesi Eki’nde…

Ben yokken ala dergisi çıktı, bir de Zaman gazetesine röportaj verdi. Ben neredemiydim? Şehirdışında olduğum için röportajda ve tabiki gazetedeki ekip fotoğrafında bulunmak kısmet olmadı 🙂 En azından ismim unutulmamış bu da bana teselli olmuş oldu 🙂 Röportaj ve ekip arkadaşlarım çok güzel gözüküyorlar, maşallah bize diyeyimde nazar değmesin 🙂 Röportajı okumak için bu linke tıklayabilirsiniz 😉

14 thoughts on “Ala Dergi Zaman CumaErtesi Eki’nde…”

  1. merhaba öncelikle ala dergi kurucuları olarak tebrik etmek istiyorum çok başarılı buldum derginizi.ben çekimlerinize katılmak istiyorum kapak kzı olabilecek nitelikde olduğumu düşünüyorum bana ulaşırsanız sevinirim hoşçakalın.

  2. Gönderdiğim link değil zaten mail adresi, o mail adresine mail yazmanız gerekiyor 😉

  3. derginiz gercekten cok guzel…kapaktaki ayakkabilari nerden bulabilirim..markasi ne acaba???

  4. esra seziş senin ve ekibinin yatacak yeri yok ALA ismine zerre kadar layık değilsiniz bu kdar söylüyorum vicdanınız yoksa bile bu milleitn kapalı kızlarınızı niyetiniz örtmek değil daha da burjuvaya yönlendiriyorsnuz:(…..

  5. esra hanım diyor ki bizizm amacımız bayanları örtüye özendirmek..örtüye bu kapak kızları iile özendirmek ne kadar sağlıklı sizce esra hanım…hanımlar bunlara özenerek kendilerini resmen sergiliyorlar..örtünmek sadece bedeni örtmekmidir size soryorum….

  6. sizizn kapak kızlarınıza giydirdiğiniz bu kıyafetleri İSLAM AHLAKINA GÖRE BAYANLAR EVLERİNDE SADECE EŞLERİ İÇİN GİYEBİLİYORLAR…AMACNIZ ev hayatını dılarıya aktarmaksa durmayın haykırın içinizdeki ezikliği özentinizi dişarıya haykırın….
    MAHREMİYETİ KALDRIYORSUNUZ ESRTA HANIM BUNUN VEBALİNDEN KURTULAMAZSINIZ…

  7. herkesin kendi tercihi unutmayın ki artık tesettür kıyafetleri bile bu şekilde üretiliyor eşarplar küçülüyor bence yinede bu devirde bu kadarını yapabileni bile tebrik etmek lazımken direk saldırıya geçiyorsunuz peygamber efendimiz (SAV) önüne çıkan herkesi bu şekilde azarlasaydı şu an müslüman olarak sayıca en az biz olurduk dinimiz hoşgörü ve yumuşak ahlak dinidir bildiklerini güzelce anlatma dinidir. şekilcilik yoktur bu dinde. adminin dediği gibi yinede yorumunuz için teşekkürler. özellikle son kelimenin altını çiziyorum arkadaşımız yinede kibarca davranıyor bence asıl güzellik onun..buda benim yorumum.hoşçakalın

  8. selamun aleyküm. ben bu dergiyi çıkaran ve yapımında emeği geçen ve niyeti temiz olan bütün herkesi tebrik ediyorum. bunn gibi işlerin yapımına çok geç kalınmıştı. örtülü bayan olmak pasif olmak demek değildir. varlığımızı belli edemedikçe daha da ezik duruma düşmeye toplum içinde başörtümüz ve giyimimizden dolayı horlanmaya devam edeceğiz. ben bu dergiyle birlikte sesimizi duyurabildiğimize inanıyorum. tabiki kendimizi sergilemiyoruz ama yolda yürürken size bakan gözlerin horlamadan değilde beğenmeden kaynaklanması daha hoş. artık modern olmak gerektiğinin farkına varılması gerek. çünkü 2011yılındayız. eğer Efendimiz(sav)’in yaşadığı dönemde olsaydık o dönemin gerekliliklerine göre giyinirdik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top