Dilara & Oğuzhan l Düğün

Herkese Merhabalar!
Postlara yine ara vermişim 🙂
Malum fotoğraflarının yayınlanmasına izin vermeyen çiftler olunca böyle aralar kaçınılmaz 🙂 Neyseki izin verenlerle buralar şenleniyor da sizlerle paylaşıyorum.
Son postumu okumuşmuydunuz? Okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Bu posttan sonra bir çok mesaj ve mail aldım, takipçilerim bayağı alışmışlar sistemime ki firma bilgilerini paylaşmıyor olmama çok üzülmüşler. Paylaşmayınca hemen şu fotoğraftaki gelinlik nereden? gelinbaşı nerede yapılmış? hemen mailler gelmeye başladı 🙂 Bu mesajlara elimden geldiğince dönüş yapmaya çalışacağım, dönüş yapamadıklarım da kusura bakmasınlar. Bundan sonra röportaj veren çiftlerimin tecrübelerini de size aktaracağım, böylelikle yine takipte kalırsanız firma bilgilerini de öğrenmiş olacaksınız. 😉
Yeni sezonda evlilik hazırlıklarınıza katkıda bulunacak yenilikler planlıyoruz, ama şimdilik bu bilgileri paylaşmıyorum 🙂 ve sizi yeni çiftimle yapılan röportaj ve fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum 😉

IMG_8165_1

Nasıl tanıştınız?
Dilara & Oğuzhan: 6 yıl önce lisedeyken arkadaş ortamında tanıştık.
Evlenme teklifi nasıl oldu?
Oğuzhan: Dilara’nın beklemediği bir anda Yeniköy’de güzel bir restorantta gerçekleşti. O günü tabiiki de yüzükle taçlandırdık.

IMG_8189_2 Untitled-5

IMG_8321_1

Bana nasıl ulaştınız?
Dilara: Oğuzhan’ın Ablası doğum çekimi için sizinle görüşmüş, daha sonra kısmet olmamış. Sizin çok tatlı, güler yüzlü olduğunuzu anlatınca Rukiye hanım’la çalışmalıyız dedim. İlk olarak instagram ve facebook üzerinden takip ettim. Daha sonra sizinle irtibata geçtim.
Çekim gününü biraz anlatır mısınız? Hangi mekanı tercih ettiniz? Neden?
Dilara & Oğuzhan: Kuaför’den sonra hemen sizinle buluştuk. Mekan olarak hava yağışlı olduğundan dolayı Rahmi Koç Müzesini tercih ettik. Hem içeride hem dışarıda güzel bir çekim oldu. Haliç’de deniz ihtiyacımızı karşıladı 🙂

IMG_8337_1

Untitled-1

IMG_8353_1

Düğün telaşında unutulanlar oldu mu?
Dilara & Oğuzhan: Nişanda bu şekilde olduğu için unutulan pek birşey olmadı.
Gelinlik, buket, gelinbaşı gibi detaylarda kiminle / hangi firma ile çalıştınız? Memnun kaldınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Dilara: Gelinliğim için Üsküdar Şafak Moda ile çalıştım. Açıkçası çok memnun kalmadım. Buketim; eşimin arkadaşının hediyesiydi. Gelinbaşımı da Kağıthane’deki Ferda Kuaför’de yaptırdım. Çok memnun kaldım. Fakat gelinlerin prova yaptırmalarını tavsiye ederim.

IMG_8193_1

Untitled-2

IMG_8199_2

Balayı planınız da neresi var? Neden?
Dilara & Oğuzhan: Balayında hava koşullarından dolayı Kıbrıs/Girne’yi tercih ettik. İyi ki de gitmişiz 🙂

IMG_8224_1

Untitled-3

IMG_8231_1

Bu tecrübelerden sonra Anı Fotoğrafları blog takipçilerine neler önerirsiniz? Tavsiye ve önerileriniz olur mu? 
Dilara & Oğuzhan: Biz zamanlı olarak çalıştık. Sözden sonra önümüzde uzun süre vardı fakat herşeyi zamanında yapıp bugünlere eksiksiz geldik. Zaman iyi ayarlandıktan ve liste yapıldıktan sonra bir problem çıkmaz. Ama en güzel şeyse sizi bulmamızdı 🙂 İyi ki Rukiye hanımla çalışmışız 🙂 

IMG_8265_2

Untitled-4

IMG_8316_1

IMG_8275_1

Çiftime röportajları için teşekkür ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum 😉
Ve son olarak;
Elveda 2014’ün son postu, Merhaba 2015 diyorum.
Çok klişe olacak belki ama herkesin yeniyıl’dan beklentileri vardır. Benimde tabiiki beklenti demek istemiyorum ama, zor günler geçirdiğimiz şu günlerde kendime, yakınlarıma ve herkese en önemli şeyi, sağlıklı bir yıl geçirmelerini Allah’tan diliyorum. 2014 sağlık açısından bizim aileye pek iyi gelmedi, ailede en yakınınızın sağlığı bozulunca otomatikman herkesin hem bedenen hem de ruhen sağlığı kalmıyor. O yüzden önce sağlıklı bir vücut, sonra da burada sizlere anlatacağım yeni başlangıçlar, güzel insanlar, güzel mekanlar ve tecrübelerimizin eksik olmayacağı bir 2015 diliyorum.

Seneye Görüşürüz! 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top