Derya & Ahmet l Düğün

Herkese Merhaba…
Biliyorsunuz uzun zamandır bu platformda sizlere Anı Fotoğrafları ve hikayelerini hep kendi klavyemden aktardım.
Bu sefer değişiklik olsun dedim ve ben değil de çiftin kendi kaleminden kısa bir fotoröportaj şeklinde sizlere sunayım isteyim. Bakalım beğenecekmisiniz? Yorumlarınızı bekliyorum 😉
Bugünkü çiftim biri Bursalı biri Hatay’lı birbirine aşık Derya – Ahmet çifti oldu. Beni sosyal medya aracılığıyla taa doğup büyüdükleri ülkeden, İsviçre’den aramış bulmuşlar. Çekim mekanı olarakta İstanbul’u tercih etmişler. Kısa ve öz röportajları sizlerle 😉

IMG_7646_1

Nasıl tanıştınız?
Derya&Ahmet: Bundan 1 sene önce bir ramazan bayramında ilk buluşmamız oldu. İkimizi ve ailerimizi iyi tanıyan ve çok sevdiğimiz bir çift sayesinde tanıştık. Bizleri birbirimize çok yakıştırmışlar ve mutlaka tanışmamızı istediler.

IMG_7436_1

Untitled-3

Evlenme teklifi nasıl oldu?
Ahmet: Evlenme teklifi ikimiz içinde çok özel oldu. Derya’nin doğum gününde güzel bir yüzükle beklemediği bir anda teklifimi sundum.

IMG_7457_2

Untitled-1

IMG_7464_1

Gelinlik, buket, gelinbaşı gibi detaylarda kiminle / hangi firma ile çalıştınız? Memnun kaldınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Derya: Gelinliğimi memleketim Hatay’dan Buratlar Modaevinden aldım. Gelin çiçeğini Pendik’ten Koza Çiçekçilik. Gelinbaşını Pendik’te bulunan bir kuaförde yaptırdım. Makyaj konusunda emin olmayan gelin adayları için kuaförlerine 1-2 gün öncesinden prova makyaj yaptırmalarını tavsiye ederim.

IMG_7442_3

Untitled-2

Çekim gününü biraz anlatır mısınız? Hangi mekanı tercih ettiniz? Neden?
Derya&Ahmet: Yurtdışından geldiğimizden dolayı zamanımız kısıtlıydı ve çekim gününü düğün gününde olmasına karar verdik. Aynı gün olması biraz yorucu oldu diyebiliriz ama çekimler gayet eğlenceliydi. Düğün yerine yakınlığından dolayı Fenerbahçe Parkını seçtik. Park ve deniz manzarası ile çekim yapma imkânımız oldu.

IMG_7597_1

Untitled-5

IMG_7601_1

Düğün telaşında unutulanlar oldu mu?
Derya&Ahmet: Planlı bir şekilde hazırlığımızı yaptığımızdan dolayı unutulan birşey olmadı diyebiliriz.

IMG_7417_2

P.S. Bu fotoğrafta anneciğinin üşümesin diye diktiği etol ile gelinimi Karlar Kraliçesine benzettim 🙂 hava şansımıza çok güzeldi, üşümedik ama tabiki onu da çekimlerde kullanmadan olmazdı 🙂
Ben evlenirken de annem böyle bir etol dikmişti üşütmeyeyim diye, ahh anne yüreği böyle birşey işte…

IMG_7536_1

IMG_7689_1

IMG_7625_1

Bana nasıl ulaştınız?
Derya&Ahmet: İlk resimlerinizi instagram üzerinden gördük ve paylasimlarinizi beğeniyle takip ediyorduk. Bundan sonrada güzel çalışmalarınızı takip etmeye devam edeceğiz. Sizin çekeceğiniz bir dış mekan çekimin özel günümüzde hayatımız boyunca hatıra olarak kalacağını düşünerek sizinle irtibata geçtik.

IMG_7519_1

Bu tecrübelerden sonra Anı Fotoğrafları blog takipçilerine neler önerirsiniz? Tavsiye ve önerileriniz olur mu?
Derya&Ahmet: Düğüne karar verdiğiniz andan itibaren mutlaka yapılacak ve alınacak listesi yapmanızı tavsiye ederiz. Planlı bir şekilde hareket edilerek ve görev dağılımı yapıldıktan sonra işleriniz çok daha kolay olacaktır. Kendinizi düğün telaşesine fazla kaptırmadan ve beraber vakit geçirmeyi de bu günlerde ihmal etmeyin. Ve güzel bir dış mekan çekimi için mutlaka RukiyeTaşçı ile irtibata geçiniz. Bizler çok memnun kaldık.

——————————–

Bende çiftime güzel röportajlarından dolayı teşekkür ediyor ve mutluluklar diliyorum.
Umarım siz blog okuyucularımda bu tarzı beğenmişsinizdir 🙂 biraz farklılık iyidir dedim görüşmek üzere 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top