Derya & Mete l Düğün

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır ne facebook sayfamda ne de blogumda Anı Fotoğrafları paylaşmıyorum. Zaman zaman fotoğraflara, gelinlik – poz tercihlerine, çiftlere, daha birçok alakasız konuda çiftleri incitebilecek gereksiz yorumlar gelmesi, gelen yorumlar sonrası bazı çiftlerin rahatsız olup fotoğraflarının kaldırılmasını istemesi bende artık fotoğraf paylaşım isteği bırakmadı. Eee bizim işimiz fotoğraf değilmi? Fotoğraf paylaşmazsak insanlar işimizi nasıl görecek, nasıl fikir alacak diye düşünürken takipçilerimle fikir alışverişi yaptım ve bir karar aldım.
Takip edenler biliyor fotoğrafların hepsi hem facebook sayfasına hem de hikayesiyle birlikte bloga ekleniyordu. Bundan sonra facebook sayfamda çekime ait bir fotoğraf paylaşılacak ve diğer fotoğrafları verdiğim linkle yada direk blog sayfama girip oradan görebileceksiniz. Bu şekilde hem çiftlerin rahatsız olacağı yorumlar azalmış olacak hem de fotoğraflar ve fotoğraflara ait hikayeler, fikir paylaşımları eskisi gibi devam edecek.
Yorum konusunda; bloga da yapıcı yorumlarınızla renk katacağınıza inanıyorum, yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin ;) bütün gelen yorumlar onayımızdan sonra yayına alınacak ve gereksiz yorumlar böylelikle engellenmiş olacak.
Herkese Merhaba,
Bugün ki çiftim, geçen yıllarda çekimlerini yaptığım ve halada görüştüğüm Elif & Yasin çiftinin vasıtasıyla bana ulaşmışlar.
Çekim günü çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymaz. Çiftimle çekime 2 saat gecikmeli başlayınca iki tarafta kendince strese girdi 🙂 Ben fotoğrafları istediğim gibi rahat rahat çekemeyeceğim diye, çiftimde nikaha geç kalacak diye hızlı hızlı çekimler yapmak zorunda kaldık.
Makyaj – Gelinbaşı: Filiz Yetim – Hayalen Modaevi
Gelinlik: Firdevs Gelinlik
Ayakkabı: 37numara.com
Mekan: Küçük Çamlıca Korusu
Hızlıda olsa çekimleri tamamlayıp çiftimizi nikaha uğurladık.
Ömür boyu mutluluklar dileriz 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top