Hoşgeldin Zeynep Sümeyra l Doğum

Zeynep Sümeyra’nın doğumunda 6 aylık hamileydim ve kadıköy’de hamile kıyafeti bakarken, birden telefonum çaldı. Arayan sevgili arkadaşım Esraydı. Gece doğuma gitme durumu olduğunu, çalışıp çalışmadığımı sordu. Henüz iş başı yapmamıştım ama kendimi artık daha iyi hissettiğim için bu doğumu kaçırmak istemedim. Seve seve kabul ettim, saat kaç olursa olsun beni arayabileceğini söyledim. Gece 12 olmuştu, artık uykum gelmişti. Eşime yatalım esra ararsa kalkar gideriz dedim ve yattık, tam uykuya dalıyordum ki telefonum çaldı. Telefon’da Esranın Eşi, bebeğin kalp atışları zayıfladığı için sezeryana almak zorunda kaldıklarını, doktoru hemen yetişmem gerektiğini söylemiş.
Hemen hazırlanıp bir taksi çağırdık ve Medicana Çamlıca hastanesinin yolunu tuttuk. Bende uyku muyku kalmamıştı, bir an önce doğuma yetişmek için heyecanlanmıştım. Hastaneye gittiğimde apar topar, giyinme odasında buldum kendimi ve jet hızıyla ameliyathaneye daldım.
Girdiğimde Esra’ya genel anestezi verilmişti bile. Hepimiz işimizin gereğini yerine getirerek minik kuzuyu beklemeye koyulduk, ki saatler 01:07’yi gösterdiğinde minik kuzu savunmasız, narin sesiyle annesinin karnından çıkarılmıştı.
Hamile olmamında etkisiyle bebeğimi düşünmekten kendimi alıkoyamadım. Bende böyle bir günde doğum yapacaktım. Acaba ben ne gibi sürprizlerle karşılaşacaktım :S
Bir an düşüncelerden sıyrılıp, Esrayı orada bıraktım ve bebekle beraber yan odaya geçtik. Bebek doktoru, kontrollerini yaptıktan sonra hemşireyle bebek odasına çıktık.
Zeynep Sümeyra yıkandı, paklandı, ailesine gösterilmek üzere son şeklini aldı 🙂
Hastanede odasında gece yarısı hummalı bir çalışma vardı, Zeynep Sümeyranın kapısı süslenmiş, bebek şekerleri misafirler için hazırlanmıştı.
Hastaneden çıktığımızda saat sabaha karşı 4,5 olmuştu. Doğuma yetişebilmenin huzuru içerisinde evime döndüm 🙂
Op.Dr. Figen Sungar ve ekibine teşekkürler 😉
Ve Hoşgeldin Zeynep Sümeyra 🙂

2 thoughts on “Hoşgeldin Zeynep Sümeyra l Doğum”

  1. harika bir mutluluk ve duygu ellerinize sağlık çok güzel olmuş allah mutlu etsin analı babalı büyütsün dünyalar tatlısı canım benimm :)))

  2. benim dünyalar tatlısı torunum herşeyim ilk göz ağrım… o doğduktan sonra evimize neşe geldi..mutluluk geldi..bir gün görmesem özlüyorum…o benim cimcimem..hayatımı şimdi zeynepten önce zeynepten sonra diye ayırıyorum…onu kucağıma aldıktan sonra herşeyi unutuyorum..kısacası benim zeynebim benim herşeyim…bir gülüşü dünyalara değer…anneannesinin kuzusu bundan sonra bu karmaşık dünyada yolun açık olsun inşallah….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Goto Top